Janne rykker på kroen

Kilde: www.ugeavisen.dk

Efter 10 år i Thorsager Forsamlingshus rykker Janne Simonsen sin forretning fra Thorsager til Ørsted Kro, som hun har forpagtet i 10 år.

janne

Ørsted: Efter 10 år med "Jannes mad" i Thorsager Forsamlingshus stopper Janne Simonsen sin forretning i Thorsager for at koncentrere alle kræfter på Ørsted Kro, som hun har forpagtet i 10 år.

Det sker 1. februar, når en ny forpagter - kok og restauratør Chokri Arfaou - overtager forsamlingshuset.

- Jeg har haft 10 rigtige gode år i Thorsager Forsamlingshus med mange, dejlige kunder - også til "Jannes Mad" ud af huset. Det siger jeg tak for. Men jeg kan ikke fortsætte med den arbejdsbyrde, det har vist sig at være med at drive to forretninger og køre frem og tilbage mellem Thorsager og Ørsted næsten hver dag, siger Janne Simonsen.

Det er nemlig gået over al forventning for hende på Ørsted Kro med stadig flere selskaber og arrangementer. Stor succes har det også været med stegt flæsk hver torsdag og flæskesteg hver søndag, siden Janne Simonsen overtog forpagtningen.

- Jeg er super godt tilfreds i Ørsted, hvor jeg synes, jeg er faldet godt til, tilføjer hun.

Samtidig med, at hun nu vil koncentrere sig om Ørsted Kro, går der her en større ombygning i gang med ny handicapvenlig indgang og toiletter - og ikke mindst en stor udvidelse af køkkenet med nyt køkkeninventar, nye maskiner, kølerum m.v. Det vil lette arbejdsgangen betydeligt og forøge kapaciteten kraftigt - også til levering af mad til selskaber ud af huset fra Ørsted Kro.

Janne Simonsen fortsætter med det succesrige koncept med mad lavet helt fra bunden. Det får hun nu bedre tid til og vil derfor udvide med nye madmæssige finurligheder. Også en række nye initiativer på Ørsted Kro vil se dagens lys i 2017.

Ørsted Kro er på grund af ombygningen, der udføres af både betalte håndværkere og 40-50 frivillige, lukket fra 22. januar til 10. marts.

Det første private arrangement efter ombygningen holdes allerede 12. marts. Torsdag 16. marts er der igen tre slags forskellige steg flæsk på menuen.