Det sker

Man Okt 06 @19:30 - 21:30PM
Musikcafé på Ørsted Bibliotek
Fre Okt 10 @15:00 -
Inspirationscafé på Ørsted Bibliotek
Man Okt 13 @14:00 - 19:00PM
Flexi-Trax på Ørsted Bibliotek
Tir Okt 14 @11:00 - 16:00PM
Flexi-Trax på Ørsted Bibliotek
Ons Okt 15 @13:00 - 16:00PM
Loopdedoo på Ørsted Bibliotek

Vejret i Voer

Vejret i Voer, Danmark

Undervisnings-minister Troels Lund Poulsen indvier Ørsted Børneby Udskriv Email

oerstedboerneby

Fredag d. 26. august sker den officielle indvielse af Ørsted Børneby, og i den forbindelse får skolen besøg af undervisningsminister Troels Lund Poulsen. Han vil ca. kl. 12.50 "klippe den røde snor" som symbol på, at nu er børnebyen en realitet.

Sammen med borgmester Jan Petersen og formanden for børne- og ungdomsudvalget vil undervisningsministeren efterfølgende deltage i et fyraftensmøde, hvor han vil møde både børnebyens bestyrelse, personale og ledelse.

 

Formålet med besøget er, ud over at ministeren skal forestå åbningen af børnebyen, at give ham et indtryk af, hvordan folkeskolerne i Norddjurs Kommune og generelt arbejder med udvikling af skolerne både pædagogisk og organisatorisk.

Alle ved jo godt, at skolerne over det ganske land har gennemlevet mange kommunale sparerunder gennem de senere år, men alligevel gøres der et kolossalt stort stykke udviklingsarbejde, og her bliver Ørsted Børneby – og altså dermed Rougsøskolen – præsenteret for ministeren som et eksempel på, hvor langt man kan nå, når man fokuserer på at få det bedst mulige ud af de vilkår og de ressourcer, man har til rådighed.

 

Pressen vil være velkomme til at deltage i hele det nedenstående program, og yderligere oplysninger kan indhentes ved henvendelse til distriktsleder Henning Hansen

Kommentar
Søg
Kun registerede brugere kan skrive en kommentar!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."